Naš tim

Naš tim

dr. Mirna Žulec

doc.dr.sc., Mirna Žulec, mag.med.techn.

Nakon završenog studija sestrinstva, doc.Žulec se nastavila kontinuirano educirati te je završila specijalistički i sveučilišni studij sestrinstva. Na Medicinskom fakultetu u Ljubaljani je stekla titulu doktorice znanosti, kao jedina medicinska sestra u Hrvatskoj koje je doktorirala na temu zbrinjavanja kroničnih rana. Također ima zvanje profesorice visoke škole te docentice iz polja kliničke medicine.

Članica je Hrvatskog udruženja za rane, EWMA (europskog udruženja za rane), EPUAP (europskog udruženja za dekubitus) te  Sighma Theta Tau sestrinskog udruženja, Predavač je na studijima sestrinstva te kontinuirano predaje na svjetskim i europskim kongresima; autorica je nekoliko indeksiranih članaka i recenzentica u renomiranim svjetskim časopisima.

U fokusu njenog stručnog i znanstvenog interesa je zbrinjavanje kroničnih rana.

Damir Jemendžić

Damir Jemendžić, dr. med., specijalist opće kirurgije, uži specijalist digestivne (abdominalne) kirurgije.

Po završetku Medicinskog fakulteta u Zagrebu, završava specijalizaciju iz opću kirurgije, a nakon toga i subspecijalizaciju iz abdominalne (digestivne) kirurgije u Kliničkoj bolnici Merkur gdje je član Transplantacijskog tima.
U našoj poliklinici se bavi dijagnostikom i liječenjem proktoloških bolesti (pilonidalni sinusi, hemoroidi, fisure i fistule itd.), hernijama trbušnog zida, kao i s drugim stanjima iz svog područja.
Od 2012.g. je član Zdravstvene komisije Hrvatskog Olimpijskog Odbora, o od 2021. jepPredsjednik Zdravstvene komisije Hrvatskog auto i karting saveza.
Autor je i koautor više znanstvenih radova.
Član je Hrvatskog društva za digestivnu kirurgiju, Hrvatskog društva za endoskopsku kirurgiju i Hrvatskog društva za transplantacijsku medicinu te redovito aktivno prati sva stručna
događanja.

dr. Frketić

Ivan Frketić, dr. med., specijalist opće kirurgije, uži specijalist digestivne (abdominalne) kirurgije, uži specijalist kirurške onkologije

Po završetku Medicinskog fakulteta u Zagrebu, specijalizira opću kirurgiju, nakon čega se dodatno educira iz područja digestivne kirurgije i kirurške onkologije.

U našoj poliklinici se bavi dijagnostikom i liječenjem proktoloških bolesti (pilonidalni sinusi, hemoroidi, fisure i fistule itd.), hernijama trbušnog zida, kao i s drugim stanjima iz svog područja.

Član je više stručnih udruženja te redovno aktivno prati sva stručna događanja.

Miroslav Smiljanić

Miroslav Smiljanić, dr.med specijalist opće kirurgije i uži specijalist traumatologije

Po završetku studija medicine na Medicinskom fakultetu u Zagrebu, završava specijalizaciju iz opće kirurgije i užu specijalizaciju iz traumatologije u Kliničkoj bolnici „Sveti Duh”.

Znanje i vještine dodatno je usavršavao na edukacijama pri ortopedskim klinikama u Njemačkoj, Italiji i Francuskoj, kao i u Klinici za ortopediju u Lovranu.

Član je Hrvatskog ortopedskog društva i i Hrvatskog udruženja ortopeda i traumatologa pri Hrvatskom liječničkom zboru.

Kontinuirano se usavršava na domaćim i međunarodnim kongresima.

Uža područja stručnog interesa dr. Smiljanića su liječenje prijeloma kostiju ekstremiteta, endoprotetika ramena i kuka, liječenje degenerativnih stanja, osteoartritisa i bolnih sindroma koljena, šake i ramena, jednako kao i sportske ozljede i ozljede mekih tkiva i zglobova.

dr. Korsic

Marjan Koršić, dr.med., spec. kirurgije

Dr.Koršić je dugi niz godina vodio kiruršku polikliniku Kliničke bolnice Merkur. Tijekom radnog staža profilirao se na području zbrinjavanja rana, posebice dijabetičkog stopala. Svoje znanje prenosi kolegama na brojnim domaćim i međunarodnim usavršavanjima. Autor je više stručnih i znanstvenih publikacija. Bio je  dugogodišnji sportski liječnik hokejaških i košarkaških klubova.

Aktivan je član predsjedništva Zagrebačkog dijabetičkog društva,  a njegovo znanje i iskustvo je velika snaga našega tima.

Zašto Poliklinika Marija?

Specijalizirana smo poliklinika s više od 10 godina iskustva u liječenju i kirurgiji. Svakom našem pacijentu pristupamo individualno i posvećujemo dovoljno vremena i njege za njegov kvalitetan oporavak.

Obratite nam se s povjerenjem!

professions-man-doctor-1

Pitajte doktora

Zatražite video ili telefonske konzultacije ili se putem e-maila konzultirajte sa liječnikom ili kirurgom specijaliziranim za vaš problem i saznajte sve što vas zanima o određenom tretmanu ili liječenju.

professions-man-doctor-1

Pitajte doktora

Zatražite video ili telefonske konzultacije ili se putem e-maila konzultirajte sa liječnikom ili kirurgom specijaliziranim za vaš problem i saznajte sve što vas zanima o određenom tretmanu ili liječenju.