Dr.sc. Tihomir Grgić, subspecijalist abdominalne kirurgije

Nakon završenog studija Medicinskog fakulteta u Zagrebu posvećuje se kirurgiji, te je subspecijalist abdominalne kirurgije s posebnim interesom za endoskopsku kirurgiju. Završio je poslijediplomski tečaj iz abdominalnog ultrazvuka te niz poslijediplomskih tečajeva iz endoskopske kirurgije u zemlji i inozemstvu. Zaposlen je  u Kliničkoj bolnici “Sv.Duh”  kao subspecijalist abdominalne kirurgije.

Član je domaćih i europskih stručnih udruženja (European Society of Endoscopic Surgeons i International Federation for the Surgery of Obesity and Metabolic Disorders) te član Upravnog odbora Hrvatskog društva za endoskopsku kirurgiju pri Hrvatskom liječničkom zboru.

Svoja znanja redovno upotpunjuje na domaćim i inozemnim stručnim skupovima.

damir-haluzan

Dr.sc. Damir Halužan, dr.med., specijalist opće kirurgije, subspecijalist vaskularne kirurgije

Dr. sc. Damir Halužan je diplomirao na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Specijalizaciju iz opće kirurgije te potom i subspecijalizaciju iz vaskularne kirurgije završio je u Kliničkom bolničkom centru Zagreb.

Svoje stručno znanje iz područja vaskularne kirurgije kontinuirano usavršava u zemlji i inozemstvu. Između ostalog educirao se u primjeni lasera u liječenju proširenih vena i sklerozaciji vena u više domaćih i međunarodnih centara.

Zaposlen je u Klinici za kirurgiju, Kliničkog bolničkog centra Zagreb na Rebru gdje izvodi sve vrste operacija iz područja vaskularne kirurgije. Asistent je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Član je domaćih i međunarodnih stručnih društava (Hrvatsko društvo za vaskularnu kirurgiju, Hrvatsko kirurško društvo, European society for vascular surgery, International association of ambulatory surgery), Liječničke komisije Hrvatskog veslačkog saveza i Veslačkog saveza Zagreba.

Autor je i koautor više znanstvenih i stručnih radova, kao i više desetaka kongresnih priopćenja na domaćim i međunarodnim kongresima. Radio je kao istraživač na više kliničkih studija.

U radu je precizan i pažljiv te krajnje posvećen što kvalitetnijem ishodu liječenja.

Zdravka Matušan Deković, dr.med.

Nakon završenog studija medicine, doktorica Matušan Deković se posvećuje primjeni estetskih zahvata. Dugi niz godina je vodila svoj estetski centar. Usavršavala se većinom u inozemstvu, posebice u Italji, te više od 10-ak godina uspješno primjenjuje razne anti-aging tretmane. Među prvima u Hrvatskoj je počela primjenjivati hijaluronske filere i mezoterapiju, a 2016.godine završava i tečaj za primjenu mezoniti. Redovno se usavršava u zemlji i inozemstvu

Od 2017. pridružila se timu Poliklinike Marija.

Željko Đurašević, dr.med. specijalist interne medicine i subspecijalist kardiolog

Nakon završenog studija medicine u Zagrebu dugi niz godina je radio u KB Dubrava, (prethodno tzv.“Vojnoj bolnici“). Uža specijalnost mu je angiologija, tj. znanost o dijagnostici i liječenju perifernih krvnih žila. S obzirom da većina pacijenata u barokomori ima upravo takve poteškoće, dr.Đurašević je neizostavan izvor znanja i savjeta.

Tijekom višegodišnjeg stručnog rada obavio više od 50 000 doplerskih pretraga perifernih arterija i vena, sudjelovao na niz domaćih i međunarodnih kongresa, objavio više od 40 stručnih radova i kongresnih priopćenja.

Član je Hrvatskog liječničkog zbora, član Hrvatskog i Europskog kardiološkog društva i član Hrvatskog društva za vaskularnu kirurgiju.

Marjan Koršić, dr.med., spec. kirurgije

Dr.Koršić je dugi niz godina vodio kiruršku polikliniku Kliničke bolnice Merkur. Tijekom radnog staža profilirao se na području zbrinjavanja rana, posebice dijabetičkog stopala. Svoje znanje prenosi kolegama na brojnim domaćim i međunarodnim usavršavanjima. Autor je više stručnih i znanstvenih publikacija. Bio je  dugogodišnji sportski liječnik hokejaških i košarkaških klubova.

Aktivan je član predsjedništva Zagrebačkog dijabetičkog društva,  a njegovo znanje i iskustvo je velika snaga našega tima.