Ostvarite popust do 15.12.2019.!
2 mikrodermoabrazije + 1 gratis= 990,00 kn
mezoterapija + 1 mikrodermoabrazija gratis = 990,00 kn
PRP + 1 mikrodermoabrazija gratis = 1900,00 kn

Što je PROFHILO?

U kategoriji najinovativnijeg injektabilnog proizvoda u estetici, 2016. godine glavu nagradu odnio je PROFHILO. Riječ je o čistoj hijaluronskoj kiselini koja se koristi u svrhu poboljšanja elasticiteta i zdravlja kože. Ako ne želite posegnuti za filerima, a kreme jednostavno ne pomažu, upravo ste pronašli svoje rješenje.

Postupak i rezultati

PROFHILO se primjenjuje po određenom protokolu, tako zvanom BAP tehnikom (eng. Bio Aesthetic Points) kojom se PROFHILO aplicira u točno određenih 5 točaka, pri čemu se koži vraća elastičnost, nadoknađuje volumen te se cijelo lice dubinski hidrira.

Osim lica, može se aplicirati u vrat, dekolte, šake ( nadlanice), a odlične rezultate postiže u korekciju opuštene kože i gubitka tonusa nadlaktice.

U početku se preporučuju 2-3 tretmana s pauzama od po mjesec dana. Kasniji tretmani održavanja provode se sukladno stanju kože te očekivanjima klijenta. Prve konkretne rezultate moguće je vidjeti unutar četiri tjedna, a isti se povećavaju s vremenom, obzirom da PROFHILO potiče nastanak fibroblasta i kolagena.

 

Za dodatne informacije ili dogovor termina BESPLATNIH konzultacija, javite nam se telefonski ili putem kontakt obrasca. Cjenik naših usluga možete pogledati ovdje.