Uklanjanje mrlja

Hiperpigmentacija je uzrokovana prekomjernom proizvodnjom melanina (pigmentom koji našoj koži, kosi i očima daje prirodnu boju). Ovu prekomjernu proizvodnju melanina uzrokuje nekoliko čimbenika, a glavni od njih su izlaganje suncu, genetske predispozicije, dob, hormonski utjecaji te ozljede kože ili upale.

Jesam li kandidat?

Ovaj tretman namijenjen je osobama koje imaju staračke pjege, tamne mrlje ili fleke na koži. Ne sviđa vam se promjena boje na vašoj koži? Obratite nam se s punim povjerenjem i sva pitanja postavite našem timu stručnjaka.

Priprema i tijek tretmana

Koža se ne smije izlagati suncu ili solariju najmanje mjesec dana (4 tjedna) prije tretmana. Proizvodi koji izazivaju fotoosjetljivost tipa kreme za samotamnjenje ne smiju se koristiti najmanje sedam dana prije tretmana.  Detalje o pripremi za tretman proći ćete s našim timom stručnjaka kako biste se sto bolje pripremili za maksimalne rezultate tretmana.

Prije svakog tretmana potrebno je napraviti „flash test“ na područje koje je prije rashlađeno i pričekati 10 minuta kako bi se provjerila reakcija na određene parametre. Dio kože koji se tretira potrebno je očistiti od šminke ili krema. Ako postoje, prekrivaju se svi madeži, tetovaže i sumnjive pigmentacije