PROFHILO tretman

PROFHILO tretman

Profhilo sadrži jednu od najviših koncentracija stabilizirane hijaluronske kiseline na tržištu. Osim lica, može se aplicirati u vrat, dekolte, šake (nadlanice), a odlične rezultate postiže u korekciju opuštene kože i gubitka tonusa nadlaktice.

Što je PROFHILO?

U kategoriji najinovativnijeg injektabilnog proizvoda u estetici, 2016. godine glavu nagradu odnio je PROFHILO. Riječ je o čistoj hijaluronskoj kiselini koja se koristi u svrhu poboljšanja elasticiteta i zdravlja kože. Ako ne želite posegnuti za filerima, a kreme jednostavno ne pomažu, upravo ste pronašli svoje rješenje. Za razliku od standardnih filera, Profilho je strukture gela, zbog čega se lakše rasprostire po koži i ne stvara grudice (što je česta boljka drugih filera). 

Profhilo sadrži jednu od najviših koncentracija stabilizirane hijaluronske kiseline na tržištu. 

Obzirom da  može vezati 1000 puta više vode od svoje težine idealan je za hidrataciju kože.

Postupak i rezultati

PROFHILO se primjenjuje po određenom protokolu, tako zvanom BAP tehnikom (eng. Bio Aesthetic Points) kojom se PROFHILO aplicira u točno određenih 5 točaka, pri čemu se koži vraća elastičnost, nadoknađuje volumen te se cijelo lice dubinski hidrira.

Osim lica, može se aplicirati u vrat, dekolte, šake ( nadlanice), a odlične rezultate postiže u korekciju opuštene kože i gubitka tonusa nadlaktice.

Protokol predviđa 2-3 tretmana s pauzama od po mjesec dana. Kasniji tretmani održavanja provode se sukladno stanju kože te očekivanjima klijenta. Prve konkretne rezultate moguće je vidjeti unutar četiri tjedna, a isti se povećavaju s vremenom, obzirom da PROFHILO potiče nastanak fibroblasta i kolagena.

Za dodatne informacije ili dogovor termina BESPLATNIH konzultacija, javite nam se telefonski ili putem kontakt obrasca. Cjenik naših usluga možete pogledati ovdje.

Postoje li rizici ili nuspojave?

Nema dugoročnih nuspojava. 

Možda ćete osjetiti crvenilo, modrice, osjetljivost, kao i svrbež na mjestima ubrizgavanja, ali to je sve privremeno i trebalo bi nestati kroz par sati. 

Profhilo ne sadrži sintetičke kemikalije i ne izaziva alergijske reakcije.

Mogu li svi koristiti Profhilo?

Pacijenti s poremećajem krvarenja ili ugroženim imunološkim sustavom zbog, na primjer, zaraznih bolesti, raka, HIV-a ili dijabetesa trebaju se posavjetovati sa svojim liječnikom prije nego se odluče za Profhilo.

Tretman se ne preporuča tijekom trudnoće ili dojenja.

Trenutno nema fotografija

Upozorenje. Prikazane fotografije su autentični, realistični prikaz medicinskih stanja, kirurških i drugih tretmana. 

professions-man-doctor-1
professions-man-doctor-1

Pitajte doktora

Zatražite video ili telefonske konzultacije ili se putem e-maila konzultirajte sa liječnikom ili kirurgom specijaliziranim za vaš problem i saznajte sve što vas zanima o određenom tretmanu ili liječenju.

professions-man-doctor-1

Pitajte doktora

Zatražite video ili telefonske konzultacije ili se putem e-maila konzultirajte sa liječnikom ili kirurgom specijaliziranim za vaš problem i saznajte sve što vas zanima o određenom tretmanu ili liječenju.