Što je mezoterapija?

Mezoterapija je postupak kojim se pomoću tanke igle u kožu apliciraju kokteli (vitamina, minerala, oligoelemenata, kolagena, hijaluronske kiseline i druge tvari). Pripravak se aplicira u mezoderm, dakle sredni sloj kože, čime se osigurava djelovanje aktivnih tvari upravo tamo gdje je to potrebno.

Najčešće se koristi radi revitalizacije kože, no ova je terapija vrlo uspješna i u smanjenju celulita. Postoje različite mješavine koktela za mezoterapiju, a mi ćemo odabrati idealni za vas nakon utvrđivanja trenutnog stanja vaše kože te podrobnog razgovora u kojem ćete iznijeti željene rezultate tretmana. Koža nakon tretmana mezoterapije postaje blistavija, svježija i boljeg tonusa.

Kako se zahvat izvodi?

Prije zahvata analizirat ćemo vašu kožu te definirati najbitnije probleme, ali od vas očekujemo da otvoreno kažete svoja očekivanja kako bi se postupak odvio u željenom smjeru.

Sam postupak izvodi se višekratnim sitnim injiciranjem pripravka tankom iglom, na prethodno očišćenu i dezinficiranu kožu koju želimo oporaviti.

Kod prvog zahvata mezoterapije rade se četiri uzastopna tretmana (po jedan tjedno), a nakon toga rade se tretmani održavanja jednom mjesečno ili po potrebi.

Nakon zahvata

Na dan zahvata, a nakon injiciranog koktela, ne preporučujemo nanošenje bilo kakvih preparata (kreme, šminka). Klijent može osjetiti štipkanje ili nadraženost koja je prolaznog karaktera.

Mjere opreza

Nakon zahvata ne preporučuje se jače izlaganje suncu unutar pet dana. Zbog eventualnih nuspojava kod osjetljivih osoba preporučuje se tretman obaviti krajem tjedna, dakle vikendom. Nakon tretmana ne preporučuje se odlazak u solariji ili saune.

Za dodatne informacije ili dogovor termina BESPLATNIH konzultacija, javite nam se telefonski ili putem kontakt obrasca. Cjenik naših usluga možete pogledati ovdje.