Ostvarite popust do 15.12.2019.!
2 mikrodermoabrazije + 1 gratis= 990,00 kn
mezoterapija + 1 mikrodermoabrazija gratis = 990,00 kn
PRP + 1 mikrodermoabrazija gratis = 1900,00 kn

Što su hijaluronski fileri?

Hijaluronski fileri su medicinski proizvodi čije je glavni sastojak hijaluronska kiselina. Ona je sastavni dio kože koja se u formi gela koristi za popunjavanje bora lica, usnica, vrata i dekoltea s trenutačno vidljivim rezultatima.

Osim za popunjavanje bora, hijaluronski fileri se koriste i za revitalizaciju lica, dok se u posljednje vrijeme sve češće koriste i kod mlađih osoba. Najveća prednost hijaluronskih filera je trenutni učinak, što znači da su prvi rezultati vidljivi odmah. Hijaluronski fileri sigurni su za primjenu, a sam zahvat je relativno brz. Fileri se mogu kombinirati s PROFHILO tretmanom, mezoterapijom ili mezonitima.

Koje vrste filera koristimo?

Svaka žena je jedinstvena i filer koji koristi vaša prijateljica možda nije filer za vas. Za vas koristimo klinički ispitane i učinkovite filere koji se međusobno mogu razlikovati po gustoći implementirane hijaluronske kiseline. Najčešće koristimo filere Hyaluronica, Teosyal, te Filorga filer.

Iako su spomenuti fileri cjenovno različiti, varijacije u cijeni ne umanjuju njihovu kvalitetu. Naravno, svaki ima svoje specifičnosti. Hijaluronski fileri daju trenutni učinak pa su rezultati vidljivi odmah.

Kako je svaka koža ipak drugačija, preporučujemo najprije konzultirati se s našim liječnicima, nakon čega ćete zajedno odlučiti o odabiru filera koji najbolje odgovara vašem tipu kože.

Kako se zahvat izvodi?

Dio kože gdje se želi aplicirati filer najprije se očisti i dezinficira. Kod pojačane osjetljivosti na bol koristi se lokalni anestetik u obliku kreme ili spreja. Nakon što lokalni anestetik počne djelovati, filer se injicira tankom iglom. Sama tehnika izvođenja zahvata ovisi o tome koji se rezultati žele postići. Stoga je izrazito važno prije zahvata detaljno iznijeti svoja očekivanja te pravilno postaviti moguće ciljeve tretmana.

Nakon zahvata?

Nakon zahvata u pojedinim se slučajevima može javiti lagana oteklina, prolazna bol ili manji hematom koje ublažavamo primjenom hladnih obloga, kremom od arnike ili drugim sredstvom po preporuci liječnika.

image1-1

Mjere opreza

Nakon zahvata ne preporučuje se jače izlaganje suncu unutar pet dana. Zbog eventualnih nuspojava kod osjetljivih osoba preporučuje se tretman obaviti krajem tjedna, dakle vikendom. Nakon tretmana ne preporučuje se odlazak u solariji ili saune.

Za dodatne informacije ili dogovor termina BESPLATNIH konzultacija, javite nam se telefonski ili putem kontakt obrasca. Cjenik naših usluga možete pogledati ovdje.