Što je PROFHILO?

U kategoriji najinovativnijeg injektabilnog proizvoda u estetici, 2016. godine glavu nagradu odnio je PROFHILO. Riječ je o čistoj hijaluronskoj kiselini koja se koristi u svrhu poboljšanja elasticiteta i zdravlja kože. Ako ne želite posegnuti za filerima, a kreme jednostavno ne pomažu, upravo ste pronašli svoje rješenje.

Postupak i rezultati

PROFHILO se primjenjuje po određenom protokolu, tako zvanom BAP tehnikom (eng. Bio Aesthetic Points). Tehnika je kreirana za donju trećinu lica jer je taj dio sklon atrofiji (zakržljalosti, sušenju) radi starenja. PROFHILO se injicira na točno pet određenih točaka, pri čemu se postižu najadekvatniji rezultati. U početku se preporučuju 2-3 tretmana s pauzama od po mjesec dana. Kasniji tretmani održavanja provode se sukladno stanju kože te očekivanjima klijenta. Prve konkretne rezultate moguće je vidjeti unutar četiri tjedna, a isti se povećavaju s vremenom, obzirom da PROFHILO potiče nastanak fibroblasta i kolagena.

 

Za dodatne informacije ili dogovor termina BESPLATNIH konzultacija, javite nam se telefonski ili putem kontakt obrasca. Cjenik naših usluga možete pogledati ovdje.