Upoznajte PROFHILO – pobjednika u kategoriji najinovativnijeg injektabilnog proizvoda u estetici za 2016. godinu!

Što je PROFHILO?

PROFHILO je čista hijaluronska kiselina koja se koristi u svrhu poboljšanja elasticiteta i zdravlja kože. NIJE filer i NIJE mezoterapija.

 

Kako PROFHILO djeluje?

PROFHILO slobodno prolazi između gornjeg i srednjeg sloja kože, što tradicionalni fileri ne mogu. Stoga je PROFHILO učinkovit na područjima gdje fileri ne pokazuju željeni rezultat kao što su obrazi, čelo, nadlanice, unutranja strana nadlaktice te vrat. 

Od čega se PROFHILO sastoji?

Klasični hijaluronski fileri su sastavljeni od hijaluronske kiseline koja je umrežena BDDE supstancom (1,4 butanediol diglycidyl ether) kako bi se održala njihova konzistencija. Uobičajeno sadrže 18 – 25 mg hijaluronske kiseline.

PROFHILO je jedinstveni pripravak koji sadrži čak 64 mg čiste hijaluronske kiseline bez dodanih kemijskih agenasa. Ovakav proizvod nikada do sada nije bio na tržištu. PROFHILO dokazano povećava proizvodnju kolagena i elastina.

Postupak i rezultati

PROFHILO se primjenjuje po određenom protokolu, tzv.BAP tehnikom (bio aesthetic points).

Tehnika jeekreirana za donju trećinu lica jer je taj dio sklon atrofiji radi starenja. Na PROFHILO se injicira na 5 točno određenih točaka pri čemu se postižu najadekvatniji rezultati.

Preporučaju se 2-3 početna tretmana s jednomjesečnim intervalom između postupaka. Kasniji tretmani odražavanja se provode sukladno stanju kože te očekivanjima klijenta.

 

Rezultati se očekuju unutar četiri tjedna te se povećavaju s vremenom, obziorm da PROFHILO potiče nastanak fibroblasta i kolagena.