Što je PROFHILO?

U kategoriji najinovativnijeg injektabilnog proizvoda u estetici, 2016. godine glavu nagradu odnio je PROFHILO. Riječ je o čistoj hijaluronskoj kiselini koja se koristi u svrhu poboljšanja elasticiteta i zdravlja kože. Ako ne želite posegnuti za filerima, a kreme jednostavno ne pomažu, upravo ste pronašli svoje rješenje.

Kako PROFHILO djeluje?

PROFHILO slobodno prolazi između gornjeg i srednjeg sloja kože, što tradicionalni fileri ne mogu. Stoga je PROFHILO učinkovit na područjima gdje fileri ne pokazuju željeni rezultat kao što su obrazi, čelo, nadlanice, unutarnja strana nadlaktice te vrat. Velika prednost ovog tretmana je što utječe na samu kvalitetu kože, blistav ten i svježinu, otklanjajući znakove starenja poput opuštene kože. Također, ovaj tretman neće povećati volumen kože, kao što je to slučaj kod filera.

Od čega se PROFHILO sastoji?

Klasični hijaluronski fileri su sastavljeni od hijaluronske kiseline koja je umrežena BDDE supstancom (1,4 butanediol diglycidyl ether) kako bi se održala njihova konzistencija. Uobičajeno sadrže 18 – 25 mg hijaluronske kiseline. PROFHILO je jedinstveni pripravak koji sadrži čak 64 mg čiste hijaluronske kiseline bez dodanih kemijskih agensa. PROFHILO dokazano povećava proizvodnju kolagena i elastina, a ovaj proizvod je zaista inovacija na tržištu o kakvoj smo do nedavno mogli tek sanjati.

Postupak i rezultati

PROFHILO se primjenjuje po određenom protokolu, tako zvanom BAP tehnikom (eng. Bio Aesthetic Points). Tehnika je kreirana za donju trećinu lica jer je taj dio sklon atrofiji (zakržljalosti, sušenju) radi starenja. PROFHILO se injicira na točno pet određenih točaka, pri čemu se postižu najadekvatniji rezultati. U početku se preporučuju 2-3 tretmana s pauzama od po mjesec dana. Kasniji tretmani održavanja provode se sukladno stanju kože te očekivanjima klijenta. Prve konkretne rezultate moguće je vidjeti unutar četiri tjedna, a isti se povećavaju s vremenom, obzirom da PROFHILO potiče nastanak fibroblasta i kolagena.

 

Za dodatne informacije ili dogovor termina BESPLATNIH konzultacija, javite nam se telefonski ili putem kontakt obrasca. Cjenik naših usluga možete pogledati ovdje.