Željko Đurašević, dr.med. specijalist interne medicine i subspecijalist kardiolog

Nakon završenog studija medicine u Zagrebu dugi niz godina je radio u KB Dubrava, (prethodno tzv.“Vojnoj bolnici“). Uža specijalnost mu je angiologija, tj. znanost o dijagnostici i liječenju perifernih krvnih žila. S obzirom da većina pacijenata u barokomori ima upravo takve poteškoće, dr.Đurašević je neizostavan izvor znanja i savjeta.

Tijekom višegodišnjeg stručnog rada obavio više od 50 000 doplerskih pretraga perifernih arterija i vena, sudjelovao na niz domaćih i međunarodnih kongresa, objavio više od 40 stručnih radova i kongresnih priopćenja.

Član je Hrvatskog liječničkog zbora, član Hrvatskog i Europskog kardiološkog društva i član Hrvatskog društva za vaskularnu kirurgiju.

Marjan Koršić, dr.med., spec. kirurgije

Dr.Koršić je dugi niz godina vodio kiruršku polikliniku Kliničke bolnice Merkur. Tijekom radnog staža profilirao se na području zbrinjava rana, posebice dijabetičkog stopala. Svoje znanje prenosi kolegama na brojnim domaćim i međunarodnim usavršavanjima. Autor je više stručnih i znanstvenih publikacija. Bio je član Medical Commity svjetke organizacije u hokeju na ledu, te dugogodišnji sportski liječnik hokejaških i košarkaških klubova.

Aktivan je član predsjetništva Zagrebačkog dijabetičkog društva, HLZ-a, a njegovo znanje i iskustvo je velika snaga našega tima.

prim.Božić Borka, dr.med., subpecijalist nefrologije

Prim. Borka Božić je dugi niz godina radila na Zavodu za nefrologiju i dijalizu Interne klinike Kliničke bolnice “Dubrava”.

Poseban interes u bogatoj kliničkoj praksi doktorice Borke Božić je ultrazvučna dijagnostika, osobito doplerska analiza krvnih žila.

Osim bazične nefrologije i liječenja bolesnika metodama nadomještanja bubrežne funkcije posebno područje rada dr. Božić predstavlja hipertenzija. Također, aktivni je sudionik i istraživač u više kliničkih studija provedenih u Kliničkoj bolnici „Dubrava“. Tijekom rada aktivno sudjeluje u djelatnostima Hrvatskog društvu za nefrologiju, dijalizu i transplantaciju te Hrvatskom društvu za hipertenziju pri Hrvatskom liječničkom zboru.

Dr.sc. Tihomir Grgić, subspecijalist abdominalne kirurgije

Nakon završenog studija Medicinskog fakulteta u Zagrebu posvećuje se kirurgiji, te je subspecijalist abdominalne kirurgije s posebnim interesom za endoskopsku kirurgiju. Završio je poslijediplomski tečaj iz abdominalnog ultrazvuka te niz poslijediplomskih tečajeva iz endoskopske kirurgije u zemlji i inozemstvu. Trenutno je zaposlen u Općoj bolnici Zabok kao subspecijalist abdominalne kirurgije.

Član je domaćih i europskih stručnih udruženja (European Society of Endoscopic Surgeons i International Federation for the Surgery of Obesity and Metabolic Disorders) te član Upravnog odbora Hrvatskog društva za endoskopsku kirurgiju pri Hrvatskom liječničkom zboru.

Svoja znanja redovno upotpunjuje na domaćim i inozemnim stručnim skupovima.

Zdravka Matušan Deković, dr.med.

Nakon završenog studija medicine, doktorica Matušan Deković se posvećuje primjeni estetskih zahvata. Dugi niz godina je vodila svoj estetski centar Mythos u Rijeci te imala zastupstvo talijanske kozmetike International Biolife. Usavršavala se većinom u inozemstvu, posebice u Italji, te više od 10-ak godina uspješno primjenjuje razne anti-aging tretmane. Među prvima u Hrvatskoj je počela primjenjivati hijaluronske filere i mezoterapiju, za čiju aplikaciju se usavršavala većinom u Italiji gdje 2016.godine završava i tečaj za primjenu mezoniti.

Od 2017. pridružila se timu Poliklinike Marija